Опції зарахування

Загальні технології харчових  виробництв

Загальні технології харчових виробництв

Метою викладання навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» є надання здобувачам базових знань з технологій харчових продуктів, шляхів  їх інтенсифікації, підвищення якості готових виробів та ефективності виробництва; опанування здобувачами методів визначення фізико-хімічних показників складу і властивостей харчової сировини, напівфабрикатів, товарної продукції, відходів харчових виробництв та оцінювання їх якості згідно вимог чинної нормативної документації.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Загальні технології харчових виробництв»  є надання майбутнім фахівцям необхідних знань з питань сучасних технологій харчових виробництв, а також з метою підготовки їх  до виконання кваліфікаційної роботи та для подальшої самостійної роботи у різних галузях харчової промисловості.

Міждисциплінарні зв’язки. Дисципліна «Загальні технології харчових виробництв» є однією із обов’язкових компонентів освітньої програми «Менеджмент».  Постреквізити дисципліни – «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості, в т.ч. курсовий проєкт», «Виробнича практика», «Переддипломна практика», «Кваліфікаційна робота».

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.