Опції зарахування
Загальні технології харчових виробництв
Метою викладання навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» є надання здобувачам базових знань з технологій харчових продуктів, шляхів їх інтенсифікації, підвищення якості готових виробів та ефективності виробництва; опанування здобувачами методів визначення фізико-хімічних показників складу і властивостей харчової сировини, напівфабрикатів, товарної продукції, відходів харчових виробництв та оцінювання їх якості згідно вимог чинної нормативної документації.
Основними завданнями вивчення дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» є надання майбутнім фахівцям необхідних знань з питань сучасних технологій харчових виробництв, а також з метою підготовки їх до виконання кваліфікаційної роботи та для подальшої самостійної роботи у різних галузях харчової промисловості.
Міждисциплінарні зв’язки. Дисципліна «Загальні технології харчових виробництв» є однією із обов’язкових компонентів освітньої програми «Менеджмент». Постреквізити дисципліни – «Управління операційною діяльністю підприємств харчової промисловості, в т.ч. курсовий проєкт», «Виробнича практика», «Переддипломна практика», «Кваліфікаційна робота».