Опції зарахування

Менеджмент якості та безпечності оздоровчих продуктів
Гойко Ірина Юріївна

Менеджмент якості та безпечності оздоровчих продуктів

Мета дисципліни "Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів" полягає у підготовці фахівців, здатних до комплексного розв’язання складних завдань у науково-дослідній, педагогічній, організаційно-технологічній, проектно-технологічній, організаційно-управлінській системах функціонування підприємств харчової промисловості, в тому числі тих, що спеціалізуються на виробництві харчових продуктів оздоровчого призначення та дієтичних добавок на основі різних харчових середовищах.

         Завдання полягає у володінні комплексом організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових методів, методик і технологій для підвищення ефективності  функціонування і  стратегічного розвитку підприємств харчової промисловості, в тому числі тих, що спеціалізуються на виробництві харчових продуктів оздоровчого призначення та дієтичних добавок на основі різних харчових середовищах.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.