Опції зарахування

Технологія екстрактів і напоїв
Бондар Микола ВасильовичМаринченко Віктор Опанасович

Технологія екстрактів і напоїв

Метою навчальної дисципліни є опанування студентами знаннями з технології екстрактів і напоїв з рослинної та плодово-ягідної сировини, способів та технологічних режимів виконання окремих технологічних операцій, відбору проб і визначення показників якості та оцінки відповідності проаналізованих зразків вимогам стандартів для практичного використання в майбутній виробничій діяльності, в курсовому і дипломному проектуванні.

Основними завданням вивчення дисципліни «Технології екстрактів і напоїв із рослинної та плодово-ягідної сировини» є набуття студентами знань аналізувати технологічні режими окремих технологічних процесів та відповідної технології в цілому, вміння  креслити принципові та технологічні схеми виробництва екстрактів і напоїв з рослинної та плодово-ягідної сировини, надавати рекомендації щодо їх удосконалення та оптимізації, виконувати технологічні розрахунки стосовно витрат і втрат сировини й допоміжних продуктів на виробництво одиниці продукції та всього об’єму виробництва, застосовувати сучасні методи визначення якісних і кількісних показників та показників безпеки в сировині та готовій продукції.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.