Опції зарахування

Хімія і біохімія вина
Маринченко Віктор Опанасович

Хімія і біохімія вина

Метою навчальної дисципліни «Хімія і біохімія вина» є теоретична підготовка майбутніх бакалаврів, спеціалістів і магістрів до вивчення спеціальних дисциплін «Технологія вина», «Технології екстрактів і напоїв із рослинної і плодово-ягідної сировини», «Інноваційні технології галузі» з урахуванням сучасних досягнень хімічних наук. 

хімія і біохімія вина вивчає властивості й зміни різних речовин, що входять до складу виноградного грона, перетворення цих речовин при переробці винограду на вино, коньяк, соки, ізюм, концентрати і т.д.; сутність явищ, що обумовлюють ці перетворення, склад отриманих нових продуктів і зміни цього складу під впливом природних умов або під дією різних прийомів технології. Хімія і біохімія вина — прикладна дисципліна, що служить для практичних цілей виноробного виробництва.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.