Опції зарахування

Основи кріогенних і сушильних технологій
Чернюшок Ольга Анатоліївна

Основи кріогенних і сушильних технологій

Метою навчальної дисципліни є формування у студентів цілісного сприйняття основ кріогенних та сушильних технологій, що використовуються в харчовій промисловості, зокрема м’ясній галузі; оволодіння технологічними поняттями та визначеннями; ознайомлення з принципом роботи основного технологічного устаткування для охолодження, заморожування, холодильного зберігання та сушіння харчових продуктів; вивчення характеру зміни складових частин сировини та готових продуктів під час охолодження, заморожування та сушіння; набуття студентами практичних навичок, необхідних для майбутньої ефективної інженерно-технологічної та науково-дослідної роботи.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Основи кріогенних та сушильних технологій» є отримання знань, що надають уявлення про теоретичні основи та принципи застосування холодильних та сушильних технологій; характер перетворення складових частин сировини, напівфабрикатів та готових продуктів під час охолодження, заморожування та сушіння; отримання умінь та практичних навичок, що дозволять обґрунтувати вибір устаткування та технологічні параметри виробництва.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.