Опції зарахування

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_ЗТІ
Басс Оксана ОлександрівнаОлійник Світлана ІванівнаРомановська Тетяна ІванівнаСтеценко Наталія ОлександрівнаХарченко Євген Іванович

Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв_ЗТІ

Метою навчальної дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових технологій» є надання здобувачам цілісного уявлення про сукупність процесів, які забезпечують задані властивості різних харчових продуктів, та необхідність використання комплексного підходу при вивченні та удосконаленні технологічних процесів.

Роль дисципліни – вивчення сутності процесів управління якістю харчових продуктів з метою підвищення їх конкурентоспроможності.

На основі цих знань здобувач може в майбутньому обрати для себе певну спеціалізацію чи згодом працювати на посадах, які потребують кваліфікованих знань щодо якості та безпечності харчових продуктів.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.