Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
М'ясні технології. Модуль 3. Технологія ковбасного виробництва
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ННІХТ
181 Харчові технології - скор.
5 семестр 3 курсу
МЯ
МТ.М3.ТКВ_ЗМЯск_5с
Опції зарахування
Опції зарахування
М'ясні технології. Модуль 3. Технологія ковбасного виробництва
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар