НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

ТЗ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 6 семестр 3 курсу
  7. ТЗ
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Доступ
Економіка і управління харчових виробництв
Ємцева Галина Федорівна

Економіка і управління харчових виробництв

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.
Янюк Тетяна Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв
Бабанова Олена ІгорівнаЧепелюк Олександр Миколайович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1. Базове обладнання харчових виробництв

Доступ
Технологія елеваторної промисловості
Харченко Євген ІвановичШаран Андрій Васильович

Технологія елеваторної промисловості

Доступ
Технологія борошномельного виробництва
Харченко Євген Іванович

Технологія борошномельного виробництва

Метою  навчальної дисципліни “Технології борошномельного виробництва” є засвоєння студентами технологій виробництва пшеничного та житнього борошна, правил організації і ведення технологічного процесу його виробництва.

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | May 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • МО

              • МЯ

              • ОП

              • ТБ

              • ТЗ

                • БЖОП_ТЗ_6с

                • ЕУХВ_ТЗ_6с

                • ОУЯБХВ.М1_ТЗ_6с

                • ОХВ.М1.БОХВ_ТЗ_6с

                • ТЕП_ТЗ_6с

                • ТБВ_ТЗ_6с

              • ТК

              • ТХ

              • ЦВ

              • ЗБІРНІ ГРУПИ

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок