НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Блок ТЦППВПКВ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 5 семестр 3 курсу
  7. Блок ТЦППВПКВ
Властивості води в харочових продуктах
Крапивницька Ірина Олексіївна

Властивості води в харочових продуктах

Access
Водопостачання промислових та крафтових підприємств
Омельчук Євген ОлександровичКрапивницька Ірина Олексіївна

Водопостачання промислових та крафтових підприємств

Access
Основи наукових досліджень та моделювання харчових продуктів
Карпович Інна Віталіївна

Основи наукових досліджень та моделювання харчових продуктів

Access
Технології крохмалю та крохмалепродуктів
Карпович Інна Віталіївна

Технології крохмалю та крохмалепродуктів

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | December 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТХПОПП

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

                • ВВХП_ЗТЦВ_5с

                • ВПКП_ЗТЦВ_5с

                • ОНДМХП_ЗТВ_5с

                • ТКК_ЗТЦВ_5с

              • ТЕБХП

              • БФХОХВ_ЗТІ_5с

              • МХТ.М1.ЗМ_ЗТІ_5с

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app