НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...
  6. 2 семестр 1 курсу
Аудит систем управління безпечністю
Сидор Василь МихайловичПопова Наталія ВікторівнаУсатюк Світлана ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Аудит систем управління безпечністю

Access
Науково-дослідницький практикум
Шульга Оксана Сергіївна

Науково-дослідницький практикум

Access
Професійна практика
Логінова Анна ОлегівнаСидор Василь МихайловичПопова Наталія ВікторівнаУсатюк Світлана ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Професійна практика

Access
Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів
Попова Наталія Вікторівна

Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів

Access
Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Сидор Василь Михайлович

Впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості

Access
Токсикологія харчових продуктів
Мельник Оксана Петрівна

Токсикологія харчових продуктів

Access
Skip Calendar
Calendar
◄ | November 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • АСУБ_ЗХЕ_М_2с

              • НДП_ЗХЕ_М_2с

              • ПП_ЗХЕ_М_2с

              • ККРВХП_ЗХЕ_М_2с

              • ВСУЯПХП_ЗХЕ_М_2с

              • ТХП_ЗХЕ_М_2с

            • 3 семестр 2 курсу

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app