НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ТЕБХП

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. G13/181 Харчові технології
  6. 9 семестр 5 курсу
  7. ТЕБХП
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Пащенко Богдан Сергійович

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Доступ
Основи товарознавства харчової продукції
Чорна Анастасія Іванівна

Основи товарознавства харчової продукції

Доступ
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції_КР
Вашека Оксана МиколаївнаМельник Оксана ПетрівнаПащенко Богдан СергійовичУсатюк Світлана ІванівнаПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичЧорна Анастасія Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції_КР

Доступ
Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції
Логінова Анна ОлегівнаУсатюк Світлана Іванівна

Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції

Доступ
Санітарія виробництва та управління відходами
Сидор Василь Михайлович

Санітарія виробництва та управління відходами

Доступ
Інспектування технологічних процесів
Шульга Оксана Сергіївна

Інспектування технологічних процесів

Доступ
Переддипломна практика
Вашека Оксана МиколаївнаЛогінова Анна ОлегівнаПащенко Богдан СергійовичПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Переддипломна практика

Доступ
Кваліфікаційна робота
Пащенко Богдан СергійовичВашека Оксана МиколаївнаПопова Наталія ВікторівнаСидор Василь МихайловичЧорна Анастасія ІванівнаШульга Оксана Сергіївна

Кваліфікаційна робота

Доступ
Пропустити Календар
Календар

October 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • G1/161 Хімічні технології та інженерія

          • G13/181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • Блок ПКТМяГ

              • Блок ПКТМоП

              • Блок ТПБВ

              • Блок ТРОЖКП

              • Блок ТЗПЗ

              • Блок ТЗКППО

              • Блок ТХКМВХ

              • Блок ТЦППВПКВ

              • ТЕБХП

                • ІХВ.М2.ТП_ЗХЕ_9с

                • ОТХП_ЗХЕ_9с

                • ОУЯБХП.М2.НAССР.СУБХП_КР_ЗХЕ_9с

                • ІМВФХА_ЗХЕ_9с

                • СГХВ_ЗХЕ_9с

                • ІТП_ЗХЕ_9с

                • ПП_ЗХЕ_9с

                • КР_ЗХЕ_9с

              • АВП_ЗТІ_9с

              • ІМАПС_ЗТІ_9с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок