НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

4 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. J2/241 Готельно-ресторанна справа
  6. 4 семестр 2 курсу
Виробнича практика
Дулька Ольга Степанівна

Виробнича практика

Метою виробничої практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань здобувачів з організації та технології обслуговування в засобах розміщення, ознайомлення з сучасним обладнанням, методами та формами здійснення технологічних процесів, оволодіння професійними вміннями та навичками та готовності до самостійної професійної діяльності в умовах конкурентного ринкового середовища.

Доступ
Готельна справа
Шидловська Олена Броніславівна

Готельна справа

Доступ
Готельна справа (курсова робота)
Шидловська Олена Броніславівна

Готельна справа (курсова робота)

Доступ
Технологія продукції ресторанного господарства
Кирпіченкова Оксана Миколаївна

Технологія продукції ресторанного господарства

Мета вивчення дисципліни «Технології продукції ресторанного господарства» – опанувати теоретичні знання, сформувати відповідні практичні навички та навчитись застосовувати їх у виробництві кулінарної, кондитерської продукції і напоїв закладів ресторанного господарства, діагностувати технології кулінарної, кондитерської продукції та напоїв як цілісні технологічні системи, спрямовані на удосконалення існуючих та розробляння якнайефективніших технологічних процесів.

Доступ
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Губеня ВЛюлька Олександр Миколайович

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Мета та завдання навчальної дисципліни  "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" є набуття студентами необхідних знань та навичок, пов’язаних з питаннями оснащення, експлуатації закладів готельно-ресторанного господарства сучасним технологічним устаткуванням для реалізації головної мети: максимально повного задоволення вимог споживачів кількістю і якістю своєї продукції, послуг при мінімально можливих витратах.

Основними завданнями вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" є надання студентам комплексу необхідних знань та практичних навичок з класифікації, вибору, виконання інженерно-технічних розрахунків, розміщення, експлуатації, технічного обслуговування устаткування готельно-ресторанного господарства, впровадження нової техніки для ефективного переоснащення підприємства, механізації, автоматизації, інформатизації технологічних процесів з урахуванням вітчизняного та зарубіжного досвіду. Застосування отриманих знань на практиці буде сприяти прийняттю оптимальних рішень у питаннях вибору, застосування та удосконалення технологічного устаткування з метою отримання конкурентоздатних послуг.

Доступ
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Нежива Ольга Миколаївна

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Метою викладання навчальної дисципліни « Іноземна мова ( за професійним спрямуванням)» є практичне оволодіння студентами I курсів ф-ту ТХКВ  іноземною мовою професійного спрямування , тобто формування і розвиток професійної іншомовної компетенції для використання іноземної мови в різних сферах професійної діяльності , а також оволодіння прийомами здобуття інформації із текстів за фахом і засобами її усного і письмового передавання у формі анотацій , рефератів, доповідей і повідомлень     (презентації).

Доступ
Інформаційні технології та програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі
Люлька Олександр Миколайович

Інформаційні технології та програмні продукти в готельно-ресторанному бізнесі

Доступ
Товарознавство в  галузі_ВВ
Бондар Наталія Петрівна

Товарознавство в галузі_ВВ

Доступ
Екотехнології в індустрії гостинності_ВВ

Екотехнології в індустрії гостинності_ВВ

Доступ
Друга іноземна мова (німецька)

Друга іноземна мова (німецька)

Доступ
Друга іноземна мова (французька)

Друга іноземна мова (французька)

Доступ
Пропустити Календар
Календар

December 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31        
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем імен...

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчування»

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

            • 1 семестр 1 курсу

            • 1 семестр 1 курсу (англ.)

            • 2 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу (англ.)

            • 3 семестр 2 курсу

            • 3 семестр 2 курсу (англ.)

            • 4 семестр 2 курсу

              • ВП_ГС_4с

              • ГС_ГС_4с

              • ГС_КР_ГР_4с

              • ТПРГ_ГС_4с

              • УЗГРГ_ГС_4с

              • ІМ(ПС)_ГС_4с

              • ІТППГРБ_ГС_4с

              • ТГ_ГС_4с

              • ЕІГ_ГС_4с

              • ДІМ(нім)_ГС_4с

              • ДІМ(фр)_ГС_4с

            • 4 семестр 2 курсу (англ.)

            • 5 семестр 3 курсу

            • 5 семестр 3 курсу (англ.)

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВД_ГС_2кур

            • ВД_ГС_4курс

          • J3/242 «Туризм»

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології дієтичної ...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (м...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • ТПБЗП_НУХТ_4с

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок