Економіка і управління харчових виробництв
Ємцева Галина Федорівна

Економіка і управління харчових виробництв

Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка харчових виробництв. Модуль 1.Економiка підприємств'' є вивчення, узагальнення і систематизація ключових понять прикладної економіки, визначення особливостей організації та ефективного функціонування підприємств, систематизація теоретичних та практичних знань з питань ефективного управління їх діяльністю.

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.
Басс Оксана Олександрівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Предметом вивчення навчальної дисципліни є нормативні документи, якими регулюється і забезпечується якість та безпечність харчової і сільськогосподарської продукції.

Знання цієї дисципліни повинні сформувати необхідну компетентність бакалаврів, вміння реалізовувати знання та навички при розробленні, прийнятті та застосуванні нормативних документів.

Мета та завдання навчальної дисципліни

Метою викладання навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль І. Нормативні документи в харчовій промисловості» є підготовка студентів до самостійної професіональної діяльності на підприємствах харчової промисловості та в інших організаціях, спрямованої на забезпечення якості та безпеки продуктів харчування відповідно до вимог національних стандартів, законодавчих актів України та чинних нормативно-технічних документів, підвищення конкурентоспроможності вітчизняних харчових продуктів.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль І. Нормативні документи в харчовій промисловості» є формування рівня знань та набуття навичок у використанні та розробленні нормативних документів в харчовій промисловості та в сфері стандартизації в цілому.