
Хімія та технологія харчових добавок
Метою викладання навчальної дисципліни «Хімія та технологія харчових добавок» є підготовка висококваліфікованих фахівців, які володіють сучасними способами одержання харчових добавок, вивчення хімічного складу харчових добавок, способів підготовки до виробництва та зберігання, інтенсифікації технологічних процесів, впровадження інноваційних технологій, збереження якості продукції.

Хімія та технологія косметичних засобів
Метою викладання навчальної дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» є формування базових знань студентів про види та склад парфумерно-косметичної продукції, основи хімічної технології косметичних засобів, а саме основні принципи розробки та аналізу рецептур, надання майбутнім фахівцям теоретичних знань та практичних навичок з контролю якості парфумерно-косметичних препаратів згідно вимог нормативно-технічної документації, з подальшим застосуванням отриманих знань під час проходження виробничої практики, виконання курсових і дипломних проектів, а також у науково-дослідній та виробничо-практичній роботі.