Економіка і іуправління харчових виробництв

Економіка і іуправління харчових виробництв

Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка харчових виробництв. Модуль 1.Економіка підприємств» є вивчення комплексу питань господарської діяльності виробничого підприємства пов’язаних з організаційною структурою, аналізом господарської діяльності, плануванням, ефективним використанням наявних ресурсів, визначенням резервів підвищення ефективності роботи підприємства як цілісного господарського суб’єкту та прийняттям економічно обгрунтованих господарських рішень.  

Технологія переробки вторинних продуктів м`ясної галузі

Технологія переробки вторинних продуктів м`ясної галузі

Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки  вторинних продуктів м’ясної галузі» є надання студентам необхідних теоретичних знань з особливостями технології переробки вторинної сировини від забою тварин та знайомство з обладнанням, яке використовується у технологічних процесах.

Основними завданнями вивчення дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є:  вивчення особливості переробки вторинної сировини м’ясної галузі;  вивчення асортименту кормової продукції та технології її виробництва;  вивчення технології підготовки технічної сировини до переробки;  ознайомлення з технологічним обладнанням, яке використовується у  технологічних процесах переробки технічної сировини.