Економіка і іуправління харчових виробництв
Метою викладання навчальної дисципліни «Економіка харчових виробництв. Модуль 1.Економіка підприємств» є вивчення комплексу питань господарської діяльності виробничого підприємства пов’язаних з організаційною структурою, аналізом господарської діяльності, плануванням, ефективним використанням наявних ресурсів, визначенням резервів підвищення ефективності роботи підприємства як цілісного господарського суб’єкту та прийняттям економічно обгрунтованих господарських рішень.
Технологія переробки вторинних продуктів м`ясної галузі
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є надання студентам необхідних теоретичних знань з особливостями технології переробки вторинної сировини від забою тварин та знайомство з обладнанням, яке використовується у технологічних процесах.
Основними завданнями вивчення дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є: вивчення особливості переробки вторинної сировини м’ясної галузі; вивчення асортименту кормової продукції та технології її виробництва; вивчення технології підготовки технічної сировини до переробки; ознайомлення з технологічним обладнанням, яке використовується у технологічних процесах переробки технічної сировини.