Опції зарахування

Технологія переробки вторинних продуктів м`ясної галузі
Метою викладання навчальної дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є надання студентам необхідних теоретичних знань з особливостями технології переробки вторинної сировини від забою тварин та знайомство з обладнанням, яке використовується у технологічних процесах.
Основними завданнями вивчення дисципліни «Технологія переробки вторинних продуктів м’ясної галузі» є: вивчення особливості переробки вторинної сировини м’ясної галузі; вивчення асортименту кормової продукції та технології її виробництва; вивчення технології підготовки технічної сировини до переробки; ознайомлення з технологічним обладнанням, яке використовується у технологічних процесах переробки технічної сировини.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.