НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

ХЕ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 6 семестр 3 курсу
  7. ХЕ
Безпека харчової продукції
Чорна Анастасія Іванівна

Безпека харчової продукції

Доступ
Безпека харчової продукції_КР
Чорна Анастасія ІванівнаВашека Оксана МиколаївнаСидор Василь Михайлович

Безпека харчової продукції_КР

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 1.
Люлька Дмитро Миколайович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1.

Доступ
Інгрідієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв
Мельник Оксана Петрівна

Інгрідієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв

Доступ
Інформаційні технології в системах управління якістю та безпечністю
Пащенко Богдан СергійовичПетруша Оксана Олександрівна

Інформаційні технології в системах управління якістю та безпечністю

Доступ
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
Усатюк Світлана Іванівна

Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчових продуктів

Доступ
Стандартизація та оцінювання відповідності
Сидор Василь Михайлович

Стандартизація та оцінювання відповідності

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • ХЕ

                • БХП_ЗХЕ_6с

                • БХП_КР_ЗХЕ_6с

                • ОХВ.М1._ЗХЕ_6с

                • ІДМХВ_ЗХЕ_6с

                • ІТСУЯБ_ЗХЕ_6с

                • ІМВФХП_ЗХЕ_6с

                • СОВ_ЗХЕ_6с

              • БФХОХВ_ЗТІ_6с

              • ХТ_ЗТІ_6с

              • КЯБХП_ЗТІ_6с

              • ПАХВ_ЗТІ_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок