НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

ХЕ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології
  6. 6 семестр 3 курсу
  7. ХЕ
Безпека харчової продукції
Чорна Анастасія Іванівна

Безпека харчової продукції

Access
Безпека харчової продукції_КР
Чорна Анастасія ІванівнаВашека Оксана МиколаївнаСидор Василь Михайлович

Безпека харчової продукції_КР

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 1.
Люлька Дмитро Миколайович

Обладнання харчових виробництв. Модуль 1.

Access
Інгрідієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв
Мельник Оксана Петрівна

Інгрідієнти і допоміжні матеріали харчових виробництв

Access
Інформаційні технології в системах управління якістю та безпечністю
Пащенко Богдан СергійовичПетруша Оксана Олександрівна

Інформаційні технології в системах управління якістю та безпечністю

Access
Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчових продуктів
Усатюк Світлана Іванівна

Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації харчових продуктів

Access
Стандартизація та оцінювання відповідності
Сидор Василь Михайлович

Стандартизація та оцінювання відповідності

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

              • ХЕ

                • БХП_ЗХЕ_6с

                • БХП_КР_ЗХЕ_6с

                • ОХВ.М1._ЗХЕ_6с

                • ІДМХВ_ЗХЕ_6с

                • ІТСУЯБ_ЗХЕ_6с

                • ІМВФХП_ЗХЕ_6с

                • СОВ_ЗХЕ_6с

              • БФХОХВ_ЗТІ_6с

              • ХТ_ЗТІ_6с

              • КЯБХП_ЗТІ_6с

              • ПАХВ_ЗТІ_6с

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app