Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)

Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)

Метою викладання навчальної дисципліни «Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)» є формування знань, вмінь та навичок у здобувачів вищої освіти вирішувати задачі в комп’ютерних пакетах інженерного аналізу (САЕ-системи) повязані з моделюванням руху рідин та газів в технологічному обладнанні та трубопроводах, термодинамічними процесами, аналізувати отримані дані з метою їх подальшого використання в розробці нових технічних систем та реконструкції діючих.

Виробнича логістика харчових виробництв

Виробнича логістика харчових виробництв

Метою вивчення дисципліни «Виробнича логістика» є формування знань студентів про органічний взаємозв’язок при інтеграції матеріальних, інформаційних, фінансових потоків в єдиний виробничий комплекс, з етапами переробки, зберігання продукції та доставки її споживачам. Основними завданнями вивчення дисципліни «Виробнича логістика» є: дати студентам основи теорії планування виробничого циклу на підприємствах харчової галузі, ознайомити із способами формування логістичних ланцюгів виробництва, навчити використовувати методи оцінки оптимальних рішень при компонуванні етапів виробництва.

Ефективність технологічного обладнання харчових виробництв

Ефективність технологічного обладнання харчових виробництв

Метою викладання навчальної дисципліни «Напрями підвищення ефективності роботи технологічного обладнання» є: вивчення теоретичних та практичних основ підвищення продуктивності технологічного обладнання переробної,  харчової  та фармацевтичної промисловості; ознайомлення з науковими   напрямками підвищення ефективності роботи технологічного обладнання .