Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)
Блаженко Сергій ІвановичВересоцький Юрій ІвановичПогорілий Тарас МихайловичСлюсенко Андрій Михайлович

Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)

Метою викладання навчальної дисципліни «Обчислювальна термо-гідродинаміка (CFD)» є формування знань, вмінь та навичок у здобувачів вищої освіти вирішувати задачі в комп’ютерних пакетах інженерного аналізу (САЕ-системи) повязані з моделюванням руху рідин та газів в технологічному обладнанні та трубопроводах, термодинамічними процесами, аналізувати отримані дані з метою їх подальшого використання в розробці нових технічних систем та реконструкції діючих.

Ефективність технологічного обладнання харчових виробництв
Теличкун Юлія Станіславівна

Ефективність технологічного обладнання харчових виробництв

Метою викладання навчальної дисципліни «Напрями підвищення ефективності роботи технологічного обладнання» є: вивчення теоретичних та практичних основ підвищення продуктивності технологічного обладнання переробної,  харчової  та фармацевтичної промисловості; ознайомлення з науковими   напрямками підвищення ефективності роботи технологічного обладнання .

Виробнича логістика харчових виробництв
Олішевський Валентин Вікторович

Виробнича логістика харчових виробництв

Метою вивчення дисципліни «Виробнича логістика» є формування знань студентів про органічний взаємозв’язок при інтеграції матеріальних, інформаційних, фінансових потоків в єдиний виробничий комплекс, з етапами переробки, зберігання продукції та доставки її споживачам. Основними завданнями вивчення дисципліни «Виробнича логістика» є: дати студентам основи теорії планування виробничого циклу на підприємствах харчової галузі, ознайомити із способами формування логістичних ланцюгів виробництва, навчити використовувати методи оцінки оптимальних рішень при компонуванні етапів виробництва.