Науково-дослідницький практикум
Предметом навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум» є методи досліджень, прогресивні технології, постановка досліджень, оброблення результатів, розроблення технологій та нових продуктів, охоронні документи на наукові розробки.
Метою навчальної дисципліни є систематизація, поглиблення знань та набуття навичок проведення дослідницької роботи, вміння використовувати чинне законодавство для оформлення та захисту індивідуальної власності.
Світові технології борошняних та кондитерських виробів_ВВ
Метою викладання навчальної дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» є підготовка висококваліфікованих фахівців, які володіють сучасними способами інтенсифікації технологічних процесів, впровадження інноваційних технологій, збереження якості продукції.
Предметом вивчення навчальної дисципліни є вивчення світових технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, зокрема, становлення, розвиток та поширення у світі.
Водночас, дисципліна «Світові технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є підготовчою до виконання розділів магістерських робіт.