Опції зарахування

Світові технології борошняних та кондитерських виробів_ВВ
Білик Олена АнатоліївнаБондаренко Юлія Вікторівна

Світові технології борошняних та кондитерських виробів_ВВ

Метою викладання навчальної дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» є підготовка висококваліфікованих фахівців, які володіють сучасними способами інтенсифікації технологічних процесів, впровадження інноваційних технологій, збереження якості продукції.

Предметом вивчення навчальної дисципліни є вивчення світових технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, зокрема, становлення, розвиток та поширення у світі.

Водночас, дисципліна «Світові технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є підготовчою до виконання розділів магістерських робіт.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.