Опції зарахування
Світові технології борошняних та кондитерських виробів_ВВ
Метою викладання навчальної дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів» є підготовка висококваліфікованих фахівців, які володіють сучасними способами інтенсифікації технологічних процесів, впровадження інноваційних технологій, збереження якості продукції.
Предметом вивчення навчальної дисципліни є вивчення світових технологій хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, зокрема, становлення, розвиток та поширення у світі.
Водночас, дисципліна «Світові технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» є підготовчою до виконання розділів магістерських робіт.
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.