Моніторинг виробничих процесів
Метою навчальної дисципліни є опанування студентами основної ідеї логістичного підходу стосовно зміни пріоритетів між різними видами господарської діяльності на користь посилення значимості діяльності з управління матеріальними потоками, поглиблення їх знань з обліку і звітності виробництва спирту, дріжджів і лікеро-горілчаних напоїв та підготовка майбутнього спеціаліста до практичної фахової діяльності, яка передбачає творче поєднання завдань організації технології та її удосконалення щодо забезпечення високої якості екологічно чистої продукції за мінімальних витрат матеріальних і енергетичних ресурсів.
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування
Мета навчальної дисципліни: підготовка фахівців, здатних на високому професійному рівні виконувати управлінські та організаційні завдання, керувати виробничими підрозділами, вирішувати актуальні проблеми переробної і харчової промисловості, творчо підходити до комплексного розв’язання складних спеціалізованих задач та практичних проблем технічного і технологічного характеру у сфері виробництва та управління якістю і безпечністю харчових продуктів.