НУХТ
    Сайт НУХТ
    Головна
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • English ‎(en)‎ Українська ‎(uk)‎
  • Log in
Skip to main content

ННІХТ

  1. Home
  2. Courses
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
Expand all

161 Хімічні технології та інженерія

181 Харчові технології

181 Харчові технології - скор.

161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології продуктів бродіння і виноробства» (магістри)

181 Харчові технології, "Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання і переробки зерна» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології зберігання, консервування та переробки молока» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» (магістри)

181 Харчові технології, «Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» (магістри)

181 Харчові технології, «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (магістри)

Біоактивні харчові компоненти і здоров`я_ВВ
Бажай-Жежерун Світлана АндріївнаСімахіна Галина Олександрівна

Біоактивні харчові компоненти і здоров`я_ВВ

Access
Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації (німецька)
Галинська Олена МиколаївнаОкопна Яна Володимирівна

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації (німецька)

Access
Біоактивні харчові компоненти і здоров`я_ВВ_2 семестр
Сімахіна Галина Олександрівна

Біоактивні харчові компоненти і здоров`я_ВВ_2 семестр

Access
Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації_ВВ
Усатюк Світлана Іванівна

Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації_ВВ

Access
Skip Calendar
Calendar

February 2023

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • БХКЗ_ННІХТ_М_1с

          • ІМПННК(нім)_ННІХТ_ЗМ_2с

          • БАК_ЗННІХТ_М_2с

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

      • Академічна різниця

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
  • Академічна різниця
All courses ...

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app