Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
На головну
Курси
Філії НУХТ
Сумська філія НУХТ
181 Харчові технології (ХЧ)
2 семестр 1 курсу
ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_СуФ_2с
Опції зарахування
Опції зарахування
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар