Опції зарахування

Науково-дослідницький практикум
Поліщук Галина Євгеніївна

Науково-дослідницький практикум

Предметом дисципліни є ознайомлення магістрантів з напрямками наукових досліджень галузі, методами пошуку, обґрунтування технологічних рішень та поглиблення знання технології молока і молочних продуктів, що сприяють формуванню творчої наукової особистості фахівця-дослідника.

Мета – набуття магістрантами знань, необхідних для практичної і наукової діяльності у вищих навчальних закладах, науково-дослідних установах, на підприємствах молочної і харчової галузей щодо перспективних напрямків наукових досліджень галузі, створення сучасних технологій молочних та харчових продуктів.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.