Опції зарахування

Технологія цукру

Технологія цукру

Мета викладання навчальної дисципліни “Технологія цукру"дати студентам знання фізико-хімічних основ технологічних процесів, способів проведення окремих технологічних процесів та установленння оптимальних умов їх проведення, а також набуття студентами практичного уміння аналізувати і вирішувати актуальні проблеми галузі в умовах сучасного розвитку цукрової промисловості в Україні і в світі, встановлювати оптимальні технологічні режими перероблення бурякосировини, що забезпечують випуск високоякісного білого цукру та пресованого цукру з мінімальними втратами цукрози у виробництві та з низьким вмістом цукрози в мелясі.

Предметом навчальної дисципліни “Технологія цукру” є вивчення теоретич-них та фізико-хімічних основ технологій виробництва цукру, технологічних схем, технологічних режимів; вимог нормативних документів, фізико-хімічного складу та показників якості сировини, основних і допоміжних матеріалів, напівпродуктів і товарного продукту та методи їх визначення, закономірності перетворень їх складових у технологічних процесах.

Основними завданнями вивчення дисципліни “Технологія цукру" навчити студентів фізико-хімічним основам технологічних процесів виробництва цукру; аналізувати реальний стан підприємств цукрової галузі, виробничі ситуації, що виникають в галузі, застосовувати сучасні методи і способи , новітні досягнення науки і техніки для підвищення ефективності виробництва цукру, практично встановлювати оптимальний технічний режим на всіх стадіях перероблення  цукрових буряків і здійснювати поточний контроль за його підтриманням. 

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.