Опції зарахування

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 1.

Метою вивчення нормативної навчальної дисципліни «Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів» (Модуль 1. Нормативні документи в харчовій промисловості) є формування у студентів системи знань з основ теорії та методології управління якістю  та безпечністю харчової продукції,  нормативно-правових та  організаційних положень в галузі.
Основним завданням дисципліни є теоретична та практична підготовка студентів щодо отримання знань та навичок роботи з нормативними документами в сфері управління якістю та безпечністю харчових продуктів.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.