НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Модуль 10. Харчові технології. Технології води та водопідготовки харчових виробництв

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. 181 Харчові технології
  6. 4 семестр 2 курсу
  7. М10_ТВВХВ_ТІ_4с
  8. Enrolment options

Enrolment options

Модуль 10. Харчові технології. Технології води та водопідготовки харчових виробництв
Крапивницька Ірина ОлексіївнаОмельчук Євген ОлександровичСамченко Ірина ОлександрівнаШульга Світлана Анатоліївна

Модуль 10. Харчові технології. Технології води та водопідготовки харчових виробництв

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | June 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • М6_КЯБХА.ТБ_ТІ_4с

              • М7_КЯБХВ_ТІ_4с

              • М8_КЯБХВ.ТК_ТІ_4с

              • М9_КЯБХП.ОП_ТІ_4с

              • М10_КЯБХВ.ТВ_ТІ_4с

              • ВХСХВ.М6._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М6_ТІ_4с

              • ВКСХВ.М7._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М8._ТІ_4с

              • ВКСХВ.М9._ТІ_4с

              • ПАХВ_ТІ_4с

              • КД.ХХТ.М6.ХХ_ТІ_4с

              • М6_ТБВ_ТІ_4с

              • М7_ТЦВ_ТІ_4с

              • М8_ТЗКППО_ТІ_4с

              • М9_ТХПОПП_ТІ_4с

              • М10_ТВВХВ_ТІ_4с

              • СХП.М7._ТІ_4с

              • СХП.М5._ТІ_4с

              • СХП.М6._ТІ_4с

              • СХП.М8._ТІ_4с

              • СХП.М9._ТІ_4с

              • FCT_ТІ_4с

              • АМЗДПКТ_ННІХТ_4с

              • ОКС_ТІ_4с

              • ОТМВ_ВВ_ТІ_4с

              • ОТТТ_ННІХТ_4с

              • ЦЦХТ_ННІХТ_4с

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • ВБ_3курс_ХЕ

            • ВД_3курс_ТІ_блок

            • ВД_2курс

          • 181 Харчові технології (Експертиза)

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, к...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олі...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових прод...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і ...

          • 181 Харчові технології, "Технології органічних ха...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів бро...

          • 181 Харчові технології, Технології зберігання, кон...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових конце...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • 181, 174, 133 Lean-виробництво

          • 181, 242 Промислові та крафтові технології для HоR...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • QuizQuizzes
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app