Добрий день!
Дуже прошу Вас допомогти мені у вирішенні наступних проблем.
- У методичних рекомендаціях до вивчення курсу «Загальні технології харчової промисловості» (дистанційне навчання, група ЗХЧ-11ск) вказано 8 тем, які ми повинні опрацювати, а в моєму профілі відображаються тільки перші 4 теми. Теми, які в мене не відображаються: № 5. Технологія м’яса та м’ясопродуктів. № 6. Технологія жирів і жирозамінників, № 7. Технологія бродильних виробництв, №8 Технологія консервування плодів та овочів. Допоможіть, будь ласка!
- Мені дозволила викладач з сервісології (модуль 1 (теми 1-3)) пройти тест повторно, але тест з якихось причин закритий. Тому дуже Вас прошу, допоможіть і відкрийте його!