ФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

іденифікатор конференції в ЗУМІ не працює

іденифікатор конференції в ЗУМІ не працює

Береговий Сергій Ігорович -
Кількість відповідей: 1

перестав відповідати ідентифікатор конференції для груп у понад 100 осіб,завтра лекція 160 студентів(інший ідентифікатор працює справно). З пов. доцент Сергій Береговий

У відповідь на Береговий Сергій Ігорович

Re: іденифікатор конференції в ЗУМІ не працює

Пащенко Богдан Сергійович -

Добрий ранок.
Найвирогідніше у Вас не підключена розширена версія Zoom. Для її підключення Вам потрібно:

1. Направити відповідний запит на пошту начальника відділу Дистанційного навчання НУХТ Оксани Олександрівни Петруші - 2903petrusha@gmail.com у якому ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗАТИ ЕЛ. ПОШТУ ДО ЯКОЇ БУДЕ ПІДКЛЮЧЕНИЙ ДАНИЙ АКАУНТ.

2. Після отримання запиту Оксана Олександрівна підключить розширений зум і на ЕЛ. ПОШТУ ВКАЗАНУ У ЗАПИТІ ПРИЙДЕ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВІД КОМПАНІЇ ZOOM - ПОТРІБНО БУДЕ ОБОВ'ЯЗКОВО ВІДКРИТИ ЦЬОГО ЛИСТА ПЕРЕЙТИ ЗА ВКАЗАНИМ ПОКЛИКАННЯМ ТА НАТИСНУТИ КНОПКУ ПІДТВЕРДЖЕННЯ, ЩО ЗАВЕРШИТЬ АКТИВАЦІЮ РОЗШИРЕНОГО АКАУНТУ. Без цього активація не відбудеться. Лист може надійти у спам, особливо якщо вказана пошта ukr.net, i.ua тощо.

Також нагадуємо, що Відділ дистанційного навчання неодноразово звертався до менеджерів кафедр із пропозицією про надання таких акаунтів заздалегідь, але на жаль, було отримано мало зворотного зв'язку щодо необхідності підключення викладачам розширеної ліцензії зум.