ФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

Будь ласка, відобразіть контактні дані викладачів

Будь ласка, відобразіть контактні дані викладачів

Нестеров Денис -
Кількість відповідей: 1

Дуже велике прохання — спростити студентам життя і відобразити хоча б десь контакти усіх викладачів. Пошту та телефони. Одні викладачі у файлах в программі курсу десь залишають свої контакти, інші ні. Має бути відкрита і доступна база, щоб у студентів ніколи не виникало питань, як зв'язатись з тим, чи іншим викладачем. Тому що зараз це просто "сарафанне радіо", хтось у группі має контакти, хтось ні.

У кабінеті дистанційного навчання на сторінках облікових записів викладачів цієї інформації немає.

Якщо немає технічної можливості додати їх там. Створіть, будь ласка, цю базу в окремій системі і надайте усім студентам посилання на неї з кабінету дистанціїного навчання.

Якщо я помиляюсь і просто не знаходжу у кабінеті, де знаходяться контакти кожного з викладачів — будь ласка, вкажіть, де їх знайти, дякую.

Сподіваюсь на розуміння важливості цього питання. Завчасно дякую вам і чекаю на відповідь.

У відповідь на Нестеров Денис

Будь ласка, відобразіть контактні дані викладачів

Пащенко Богдан Сергійович -

Доброго дня. Дякуємо за звернення. Це питання дійсно є дуже вжливим.

Така база перебувала у розробці, але, на жаль, вона була призупинена, адже з юридичної точки зору така база не є правомірною. Згідно Закону України "Про захист та обробку персональних даних", а також нормативів про безпеку та захищеність громадян України (у тому числі за Конституцією України) викладач особисто вирішує які персональні дані надавати на будь-яких платформах, у тому числі на платформі дистанційного навчання. Більшість не згодна з розміщенням їх персональних даних у такій базі.

Наразі основним легітимним шляхом отримання цих даних (усіх викладачів, що ведуть дисципліни відповідного семестру згідно навчального плану) є запит до дирекції / деканату (у тому числі для вирішення спірних питань, конфліктів, питань з приводу академічної доброчесності, тощо) особисто здобувачем (студентом) або старостою групи для їх отримання. Деканат / дирекція зобов'язаний надати Вам інформацію.

Контакти Вашої дирекції: 044-287-91-32 заступник директора, 044-3-287-97-72 старший інспектор з контролю по забезпеченню навчального процесу

e-mail: elen.suprun@gmail.com