НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • You are currently using guest access (Log in)
Skip to main content

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
  5. 181 Харчові технології, «Технології харчування»
  6. 8 семестр 4 курсу
  7. ОПДЗРГ_ХЧ_8с
  8. Enrolment options

Enrolment options

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Основи проектування та дизайн закладів ресторанного господарства

Access
Guests cannot access this course. Please log in.
Skip Calendar
Calendar
◄ | May 2025 | ►
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
  • Hide global events
  • Hide category events
  • Hide course events
  • Hide group events
  • Hide user events
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчування»

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 6 семестр 3 курсу

            • 7 семестр 4 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

              • ОПДЗРГ_ХЧ_8с

              • УЯПтаПРГ_ХЧск_8с

              • ІМАПС_ХЧ_8с

              • Д_ХЧ_8с

              • Д_ХЧск_8с

              • ІФППРГ_ХЧ_8с

              • ОПДЗРГ_КР_ХЧ_8с

              • ПП_ХЧ_8с

              • КР_ХЧ_8с

              • ОКМОПРГ_ХЧ_8с

            • ДВВ_ХЧ

          • 241 Готельно-ресторанна справа

          • 242 «Туризм»

          • 181 Харчові технології, «Технології в ресторанному...

          • 181 Харчові технології, «Технології дієтичної та а...

          • 241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рестор...

          • 242 Туризм і рекреація, «Туризм і рекреація» (магі...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Каталог вільного вибору факультету

          • І_ГРТБ

          • ФКіС_ГРТБ_1

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • QuizQuizzes
  • Resources
  • Home
  • Calendar

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app