Опції зарахування

Інновації  в технології харчових добавок та косметичних засобів
Подобій Олена ВалеріївнаРоманова Олеся Олександрівна

Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів

Метою викладання навчальної дисципліни   є одержання студентом знань, потрібних для успішної виробничої, практичної та науково-дослідної діяльності на підприємствах  та у науково-дослідних закладах  у напрямі  оволодіння методами розроблення нових та вдосконалення існуючих технологічних процесів з використанням перспективних технологій.

Основні завдання курсу - поглиблення знань і практичних умінь з питань розширення асортименту продуктів, особливостей забезпечення харчовими інгредієнтами, що дозволить майбутньому фахівцеві кваліфіковано організовувати та вести процес виробництва.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.