Опції зарахування

Барна справа і робота сомельє
Матюшенко Раїса Василівна

Барна справа і робота сомельє

Метою викладання навчальної дисципліни «Барна справа і робота сомельє» – є  формування у студентів теоретичних і практичних  знань і уміння при організації роботи і обслуговування у барах, а також із наукових основ зберігання і вживання алкогольних напоїв шляхом поглибленого вивчення основних підходів, принципів і методів роботи бармена і сомельє.  Засвоєння студентами знань з організаційних, економічних, технологічних, технічних, соціально-психологічних проблем, які виникають в результаті діяльності барів в Україні у сучасних умовах.  Серед всіх типів закладів ресторанного господарства  - бари мають особливе значення тому, що в  ресторанному бізнесі алкогольні напої, левову частину яких реалізують в барах, є головною статтею доходів.  Вони складають основну частину товарообігу,  так як їх реалізують протягом всього дня, а витрати при роботі з ними невеликі. Тому знання  культури вживання основних базових алкогольних  напоїв та виробів з них, має велике значення в наш час.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.