Опції зарахування
Логістичні системи та моніторинг виробництва продуктів бродіння і виноробства
Метою навчальної дисципліни «Логістичні системи і моніторинг виробництва продуктів бродіння і виноробства» є опанування студентами основної ідеї логістичного підходу; сучасного стану і перспективи виробництва товарних продуктів бродильних виробництв в Україні та в інших державах з раціональним використанням сировини, матеріальних та енергетичних ресурсів; сутності логістики, як науки про управління матеріальними потоками, види та призначення різних логістичних систем; критеріїв оптимальності витрат основних видів сировини, основних і допоміжних матеріалів та енергоресурсів; принципових та апаратурно-технологічних схем з оптимальними параметрами інноваційних технологій виробництва галузі; основних вимог до моніторингу виробництва та складання виробничих звітів основних підрозділів галузевих підприємств з використанням інформаційних технологій; вимог нормативних документів до сировини, напівпродуктів, товарної продукції і відходів виробництва ; методик розрахунків виходу товарної продукції, витрат і втрат сировини та допоміжних матеріалів виробництва з урахуванням особливостей застосованої технології.