Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції харчування
На головну
Курси
ДЕННА форма навчання
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
181 Харчові технології, «Технології харчування»
5 семестр 3 курсу
М1.ТПВПХ_ХЧ_5с
Опції зарахування
Опції зарахування
Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції харчування
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар