Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
181 Харчові технології
7 семестр 4 курсу
М3.ТКПЗРГ_ЗХЧ_7с
Опції зарахування
Опції зарахування
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар