Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій
На головну
Курси
ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...
1 семестр 1 курсу
ІРТ.М1.ТПАІРТ_ЗТР_М_1с
Опції зарахування
Опції зарахування
Інноваційні ресторанні технології. Модуль 1. Теоретичні та практичні аспекти інновацій ресторанних технологій
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар