Бокова панель
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Перейти до головного вмісту
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота
На головну
Курси
ДЕННА форма навчання
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...
181 Харчові технології, «Технології харчування»
7 семестр 4 курсу
М3.ТКПРГ_ХЧ_КР_7с
Опції зарахування
Опції зарахування
Модуль 3. Технологія кондитерської продукції в закладах ресторанного господарства_Курсова робота
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Продовжити
На головну
Календар