Опції зарахування

Фізична та колоїдна хімія

Фізична та колоїдна хімія

Предметом дисципліни є вивчення законів протікання хімічних процесів у часі, законів хімічної рівноваги, будови атомів, молекул та речовин на молекулярному  та вивчення дисперсного стану речовини, поверхневих явищ  в дисперсних системах, ролі цих явищ у визначенні фізико-хімічних властивостей колоїдних розчинів. Фізична та колоїдна хімія є базою для всіх технологічних дисциплін.

Мета дисципліни – навчити студентів розуміти основи фізико-хімічних процесів, що відбуваються при одержанні харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення та в технології харчування, а також використовувати класичні та нові фізико-хімічні методи дослідження структури та властивостей речовин, основні положення хімії поверхневих явищ для характеристики технологічних процесів у харчовій промисловості.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.