Опції зарахування
Фізика для харчових технологій
Метою навчальної дисципліни “Фізика для харчових технологій” є:
- формування у здобувачів вищої освіти системи знань про фізичні закони, які лежать в основі технологічних процесів харчових виробництв та методів аналізу безпечності та якості продуктів харчування;
- надання цілісного уявлення про класичні та сучасні фізичні теорії;
- ознайомлення з фізичними основами методів наукових досліджень;
- формування наукового світогляду та отримання практичних навичок у процесі виконання вимірювань здобувачами вищої освіти під час виконання лабораторних робіт;
- вміння використовувати сучасні методи обробки результатів.
Міждисциплінарні зв’язки
Постреквізити – Процеси та апарати харчових виробництв, Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства.