Side panel
Сайти НУХТ
Офіційний сайт НУХТ
Електронний кабінет студента
Електронний кабінет викладача
Бібліотека НУХТ
Розклад занять
Уподобання
Українська (uk)
English (en)
You are currently using guest access (
Log in
)
Skip to main content
Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Home
Courses
Філії НУХТ
Полтавська філія НУХТ
G13 / 181 Харчові технології ХЧ
2 семестр 1 курсу
ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_ПФ_2с
Enrolment options
Enrolment options
Технологія продукції ресторанного господарства.М1.Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Guests cannot access this course. Please log in.
Continue
Home
Calendar