НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

9 семестр 5 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка
  5. J3/242 Туризм
  6. 9 семестр 5 курсу
Бухгалтерський облік у туристичній діяльності
Соломчук Людмила Миколаївна

Бухгалтерський облік у туристичній діяльності

Доступ
Управління людськими ресурсами у сервісі і туризмі
Вінніченко Інна МиколаївнаСологуб Юрій Іванович

Управління людськими ресурсами у сервісі і туризмі

Доступ
Переддипломна практика

Переддипломна практика

Доступ
Атестаційний екзамен

Атестаційний екзамен

Доступ
Кваліфікаційна робота

Кваліфікаційна робота

Доступ
Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС

Управління сталим розвитком та туристична політика ЄС

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | December 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

        • АКС імені проф. І.В. Ельперіна

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

          • G13/181 Харчові технології

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа

          • J3/242 Туризм

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • 8 семестр 4 курсу

            • 9 семестр 5 курсу

              • БОТД_ЗТУ_9с

              • УЛРСТ_ЗТУ_9с

              • П_прак_ЗВ

              • АЕ_ЗТУ_9с

              • КР_ЗТУ_9с

              • УСРТПЄС_ЗТУ_9с

          • G13/181 Харчові технології, «Технології в ресторан...

          • J2/241 Готельно-ресторанна справа, «Готельна і рес...

          • J3/242 Туризм, «Туризмознавство» (магістри)

          • Каталог вільного вибору факультету

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок