НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

1 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. ДЕННА форма навчання
  4. Навчально-науковий інститут харчових технологій
  5. G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...
  6. 1 семестр 1 курсу
Методика викладання спеціальних дисциплін
Харченко Олена Миколаївна

Методика викладання спеціальних дисциплін

Access
Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях
Бондаренко Леся ВікторівнаПасічний Василь Миколайович

Оптимізація та статистичні методи аналізу в харчових технологіях

Access
Інноваційні промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури
Бондаренко Леся ВікторівнаГаленко Олег Олександрович

Інноваційні промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури

Access
Сталий розвиток сировинних ресурсів аквакультури та гідробіонтів
Бондаренко Леся Вікторівна

Сталий розвиток сировинних ресурсів аквакультури та гідробіонтів

Access
Сучасні бізнес-моделі та управління підприємством
Макаревич Ольга Вікторівна

Сучасні бізнес-моделі та управління підприємством

Access
Сучасні технології зберігання і консервування продуктів аквакультури та гідробіонтів
Пасічний Василь Миколайович

Сучасні технології зберігання і консервування продуктів аквакультури та гідробіонтів

Access
Інтелектуальна та промислова власність
Прибильський Віталій Леонідович

Інтелектуальна та промислова власність

Access
Skip Calendar
Calendar

December 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

        • Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім...

        • Навчально-науковий інститут економіки і управління

        • Навчально-науковий інститут харчових технологій

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • G13 / 181 Харчові технології (ТЕБХП)

          • G1 / 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології рослинних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології хліба, кон...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових ...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології зберіганн...

          • G13/181 Харчові технології, "Технології органічних...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології продуктів...

          • G13/181 Харчові технології, Технології зберігання,...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології харчових к...

          • G13/181 Харчові технології, «Технології цукрів, по...

          • G13/181 Харчові технології, «Технологічна експерти...

          • G13 Харчові технології, Промислові та крафтові тех...

            • 1 семестр 1 курсу

              • МВСД_АГ_М_1с

              • ОСМАХТ_АГ_М_1с

              • ІПКТППА_АГ_М_1с

              • СРСРАГ_АГ_М_1с

              • СБМУП_АГ_М_1с

              • СТЗКПАГ_АГ_М_1с

              • ІПВ_АГ_М_1с

          • G13/181, G7/174, G11/133 Lean-виробництво

          • G13/181, J3/242 Промислові та крафтові технології ...

          • Освітня програма доктор філософії

          • Вибіркові дисципліни ННІХТ

          • І_ННІХТ

          • ФКіС_ННІХТ

          • ВИБОРИ_(К)_ННІХТ

          • ВИБОРИ_(Гурт_№2)_ННІХТ

          • ВИБОРИ_(Гурт_№5)_ННІХТ

        • Факультет автоматизації і комп’ютерних систем імен...

        • Факультет біотехнології та екологічного контролю

        • Факультет готельно-ресторанного та туристичного бі...

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

        • В_ННІЕіУ

        • В_ННІТІ

        • В_ННІХТ

        • В_АКС

        • В_БТЕК

        • В_ГРТБ

        • В_НУХТ

        • ТПБЗВП_НУХТ_3с

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app