НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

4 семестр 2 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології МО
  6. 4 семестр 2 курсу
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Гузевська Ірина Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Access
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп’ютерного проєктування (академрізниця)
Осьмак Тетяна Григорівна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп’ютерного проєктування (академрізниця)

Access
Моніторинг виробничих процесів (академрізниця)
Осьмак Тетяна Григорівна

Моніторинг виробничих процесів (академрізниця)

Access
Технологія молочних продуктів спеціального призначення_4с
Васецька Людмила Василівна

Технологія молочних продуктів спеціального призначення_4с

Access
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Палаш Анатолій

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

Access
Технологія сирів _4с
Василевська Ніна Петрівна

Технологія сирів _4с

Access
Основи отримання та первинного оброблення молока
Васецька Людмила Василівна

Основи отримання та первинного оброблення молока

Access
Виробнича практика
Василевська Ніна Петрівна

Виробнича практика

Access
Skip Calendar
Calendar

June 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • ОУЯБХП.М2.НАССР_ЗМО_ПФ_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗМО_ПФ_4с

              • МВП_ЗМО_ПФ_4с

              • ТМПСП_ЗМО_ПФ_4с

              • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗМО_ПФ_3с

              • ТС_МО_ПФ_4с

              • ООПОМ_ЗМО_ПФ_4с

              • ВП_ЗМО_ПФ_4с

          • 181 Харчові технології ХЧ

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app