НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

4 семестр 2 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Полтавська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології МО
  6. 4 семестр 2 курсу
Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР
Гузевська Ірина Іванівна

Основи управління якістю та безпечністю харчових продуктів. Модуль 2. Основи НАССР

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп’ютерного проєктування (академрізниця)
Осьмак Тетяна Григорівна

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 1. Основи комп’ютерного проєктування (академрізниця)

Доступ
Моніторинг виробничих процесів (академрізниця)
Осьмак Тетяна Григорівна

Моніторинг виробничих процесів (академрізниця)

Доступ
Технологія молочних продуктів спеціального призначення_4с
Васецька Людмила Василівна

Технологія молочних продуктів спеціального призначення_4с

Доступ
Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній
Палаш Анатолій

Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Обладнання технологічних ліній

Доступ
Технологія сирів _4с
Василевська Ніна Петрівна

Технологія сирів _4с

Доступ
Основи отримання та первинного оброблення молока
Васецька Людмила Василівна

Основи отримання та первинного оброблення молока

Доступ
Виробнича практика
Василевська Ніна Петрівна

Виробнича практика

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

          • 181 Харчові технології МО

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

              • ОУЯБХП.М2.НАССР_ЗМО_ПФ_4с

              • ІХВ.М1.ОКП_ЗМО_ПФ_4с

              • МВП_ЗМО_ПФ_4с

              • ТМПСП_ЗМО_ПФ_4с

              • ОХВ.М2.ОТЛ_ЗМО_ПФ_3с

              • ТС_МО_ПФ_4с

              • ООПОМ_ЗМО_ПФ_4с

              • ВП_ЗМО_ПФ_4с

          • 181 Харчові технології ХЧ

          • 133 Галузеве машинобудування

          • 174 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані техно...

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок