НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Перейти до головного вмісту

ТБ

  1. На головну
  2. Курси
  3. ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  4. ННІХТ
  5. 181 Харчові технології - скор.
  6. 5 семестр 3 курсу
  7. ТБ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду

Доступ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 4. Технологія вина з винограду_КР

Доступ
Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини

Технології продуктів спиртового бродіння. Модуль 5. Технологія вина із плодово-ягідної сировини

Доступ
Моніторинг виробничих процесів

Моніторинг виробничих процесів

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування_КР

Доступ
Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Інжиніринг харчових виробництв. Модуль 2. Технологічне проектування

Доступ
Хімія і біохімія вина

Хімія і біохімія вина

Доступ
Пропустити Календар
Календар
◄ | June 2025 | ►
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

        • ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого

        • ННІЕіУ

        • ННІХТ

          • 161 Хімічні технології та інженерія

          • 181 Харчові технології

          • 181 Харчові технології - скор.

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

              • МЯ

              • ТБ

                • ТСБ.М4.ТВВ_ЗТБск_5с

                • ТПСБ.М4.ТВВ_КР_ЗТБск_5с

                • ТПСБ.М5.ТВПЯС_ЗТБск_5с

                • МВП_ЗТБск_5с

                • ІВХ.М2.ТП_КР_ЗТБск_5с

                • ІХВ.М2.ТП_ЗТБск_5с

                • ХБВ_ЗТБск_5с

              • ТЖ

              • ТК

              • ТХ

              • АВП_ЗТІск_5с

          • 161 Хімічні технології та інженерія, «Хімічні техн...

          • 181 Харчові технології, «Технології продуктів брод...

          • 181 Харчові технології, "Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології цукрів, поліса...

          • 181 Харчові технології, «Технології хліба, кондите...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання і п...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології зберігання, ко...

          • 181 Харчові технології, «Технології рослинних олій...

          • 181 Харчові технології, «Технології харчових проду...

          • 181 Харчові технології, «Технологічна експертиза т...

          • ІДМВФ_ЗННІХТ_М_1с

          • БАРХТ_ЗННІХТ_1с

        • АКС

        • БТЕК

        • ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

        • Загальноуніверситетські курси вибіркових дисциплін

      • Філії НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми
  • На головну
  • Календар

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок