НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

2 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Сумська філія НУХТ
  5. G13 / 181 Харчові технології (ХЧ)
  6. 2 семестр 1 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Доступ
Лабораторія сировини ресторанного господарства
Захаров Володимир Володимирович

Лабораторія сировини ресторанного господарства

Доступ
Культура професійного мовлення
Приблуда Людмила Михайлівна

Культура професійного мовлення

Доступ
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Стукальська Наталія Миколаївна

Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства

Доступ
Маркетинг
Розумєй Світлана Борисівна

Маркетинг

Доступ
Процеси та апарати харчових виробництв
Самілик Марина Михайлівна

Процеси та апарати харчових виробництв

Доступ
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Самілик Марина Михайлівна

Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства

Доступ
Пропустити Календар
Календар

October 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25 26
27 28 29 30 31    
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФайлРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

          • G7 / 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані те...

          • G13 / 181 Харчові технології (ХЧ)

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • БЖОП_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ЛСРГ_ЗХЧ_Суф_2с

              • КМП_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_СуФ_2с

              • Мар_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ПАХВ_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ГСЗРГ_ЗХЧ_ПФ

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • ОАД_ЗХЧ_СуФ_2,4с

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок