НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Log in
Skip to main content

2 семестр 1 курсу

  1. Home
  2. Courses
  3. Філії НУХТ
  4. Сумська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології (ХЧ)
  6. 2 семестр 1 курсу
Безпека життєдіяльності та охорона праці
Євтушенко Ольга Володимирівна

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Access
Лабораторія сировини ресторанного господарства
Захаров Володимир Володимирович

Лабораторія сировини ресторанного господарства

Access
Культура професійного мовлення
Приблуда Людмила Михайлівна

Культура професійного мовлення

Access
Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства
Стукальська Наталія Миколаївна

Технологія продукції ресторанного господарства. Модуль 1. Технологічні принципи виробництва продукції ресторанного господарства

Access
Маркетинг
Розумєй Світлана Борисівна

Маркетинг

Access
Процеси та апарати харчових виробництв
Самілик Марина Михайлівна

Процеси та апарати харчових виробництв

Access
Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
Самілик Марина Михайлівна

Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства

Access
Skip Calendar
Calendar

September 2025

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4
5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • ForumНовини сайту

    • FolderПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URLОформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URLПоради по академічному письму без плагіату

    • FileРекомендації щодо уникнення використання в освітн...

    • ForumФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • PageПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • FileМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • ForumФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URLОрганізаційнні питання

    • URLПОМІЧНИК зі створення курсу

    • Courses

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

          • 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані техноло...

          • 181 Харчові технології (ХЧ)

            • 1 семестр 1 курсу

            • 2 семестр 1 курсу

              • БЖОП_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ЛСРГ_ЗХЧ_Суф_2с

              • КМП_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ТПРГ.М1.ТПВПРГ_ЗХЧ_СуФ_2с

              • Мар_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ПАХВ_ЗХЧ_СуФ_2с

              • ГСЗРГ_ЗХЧ_ПФ

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • ОАД_ЗХЧ_СуФ_2,4с

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Skip Course categories
Course categories
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
All courses ...
Skip Activities
Activities
  • ForumForums
  • Resources

Stay in touch

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Get the mobile app