НУХТ
    Сайти НУХТ
    Офіційний сайт НУХТ
    Електронний кабінет студента Електронний кабінет викладача
    Бібліотека НУХТ
  • Розклад занять
  • Уподобання
  • Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
  • Увійти
Перейти до головного вмісту

1 семестр 1 курсу

  1. На головну
  2. Курси
  3. Філії НУХТ
  4. Сумська філія НУХТ
  5. 181 Харчові технології (ХЧ)
  6. 1 семестр 1 курсу
Світова та національна культурна спадщина
Левицька Надія Миколаївна

Світова та національна культурна спадщина

Доступ
Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія
Квітковська Надія ПетрівнаПетренко Тетяна Володимирівна

Хімія в харчових технологіях. Модуль 5. Фізична та колоїдна хімія

Доступ
Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства
Нєміріч Олександра Володимирівна

Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства

Доступ
Харчові технології
Самілик Марина Михайлівна

Харчові технології

Доступ
Мікробіологія для харчових технологій
Удимович Віктор Миколайович

Мікробіологія для харчових технологій

Доступ
Процеси та апарати харчових виробництв+КР
Самілик Марина Михайлівна

Процеси та апарати харчових виробництв+КР

Доступ
Пропустити Календар
Календар

June 2025

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • ФорумНовини сайту

    • ТекаПамятки і Інструкції з питань цивільного захисту, ...

    • URL (веб-посилання)Оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах

    • URL (веб-посилання)Поради по академічному письму без плагіату

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ

    • СторінкаПОМІЧНИК СТУДЕНТУ для роботи із НОВОЮ ВЕРСІЄЮ плат...

    • ФорумФОРУМ ДЛЯ ВИКЛАДАЧІВ

    • URL (веб-посилання)Організаційнні питання

    • URL (веб-посилання)ПОМІЧНИК зі створення курсу

    • ФайлМетод. реком. з розроблення ЕНК

    • Курси

      • ДЕННА форма навчання

      • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання

      • Філії НУХТ

        • Сумська філія НУХТ

          • 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані техноло...

          • 181 Харчові технології (ХЧ)

            • 1 семестр 1 курсу

              • СНКС_ЗХЧ_СуФ_1с

              • ХХТ.М5.ФКХ_ЗХЧ_Суф_1с

              • ТОТПРГ_ЗХЧ_СуФ_1с

              • ХТ_ЗХЧ_СуФ_2с

              • МХВ_ЗХЧ_СУФ_1с

              • ПАХВкр_ЗХЧ_СуФ_1с

            • 2 семестр 1 курсу

            • 3 семестр 2 курсу

            • 4 семестр 2 курсу

            • 5 семестр 3 курсу

            • ОАД_ЗХЧ_СуФ_2,4с

        • Кам’янець-Подільська філія НУХТ

        • Полтавська філія НУХТ

      • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ

      • ПІДГОТОВЧІ курси

      • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники

      • ПРИКЛАДИ

Пропустити Категорії курсів
Категорії курсів
  • ДЕННА форма навчання
  • ЗАОЧНА (дистанційна) форма навчання
  • Філії НУХТ
  • ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ
  • ПІДГОТОВЧІ курси
  • Електронні навчальні підручники і навчальні посібники
  • ПРИКЛАДИ
Всі курси ...
Пропустити Види діяльності
Види діяльності
  • Ресурси
  • ФорумФоруми

Зворотній зв'язок

Пошта технічної підтримки Відділу дистанційного навчання

  • cde@nuft.edu.ua
Завантажте мобільний застосунок